Karulaugud pestoks ja sügavkülma
- tiinagaou
- Apr 26
- 1 min read

Kevad algab minu jaoks siis, kui karulaugud on pead välja pistnud. Milline külluslik kogus C-vitamiini ja teravat maitset! Täna tegin põnevat kikerherne-karulaugu pestot. Jagan ka retsepti, kus kogused on tunde järgi:
1 purk kikerherneid
2 suurt peotäit karulauku
poole laimi mahl
näpuotsaga soola
oliiviõli
suts vett
Loputa kikerherned, lõigu karulauk, pressi välja laimi või sidrunimahl, lisa blenderisse veidi vett, hea surts oliivõli ja vurista ühtlaseks massiks. Mulle meeldis, et minu pestosse jäid sisse mõned kikerherne tükid. Naudi koos leivaga.

Teise pestoteo tegin avokaado, karulaugu, soola, kvaliteetse oliiviõliga. Ole loominguline ja katseta! Tavaliselt olen lõikan karulaugud tükkideks ja panen sügavkülma, et talvel toidule maitset ja vitamiine lisada.
Comments