top of page

Karulaugud pestoks ja sügavkülma


Kevad algab minu jaoks siis, kui karulaugud on pead välja pistnud. Milline külluslik kogus C-vitamiini ja teravat maitset! Täna tegin põnevat kikerherne-karulaugu pestot. Jagan ka retsepti, kus kogused on tunde järgi:


1 purk kikerherneid

2 suurt peotäit karulauku

poole laimi mahl

näpuotsaga soola

oliiviõli

suts vett


Loputa kikerherned, lõigu karulauk, pressi välja laimi või sidrunimahl, lisa blenderisse veidi vett, hea surts oliivõli ja vurista ühtlaseks massiks. Mulle meeldis, et minu pestosse jäid sisse mõned kikerherne tükid. Naudi koos leivaga.





Teise pestoteo tegin avokaado, karulaugu, soola, kvaliteetse oliiviõliga. Ole loominguline ja katseta! Tavaliselt olen lõikan karulaugud tükkideks ja panen sügavkülma, et talvel toidule maitset ja vitamiine lisada.


 
 
 

Comments


bottom of page